Op woensdag 8 mei a.s. zal er in de Viersprong een lezing gehouden worden over het langer zelfstandig thuis blijven wonen met behulp van simpele technologie.

Hieronder vindt u alle benodigde informatie.

 

Blijf langer zelfstandig thuis wonen met simpele technologie!

Bent u op zoek naar manieren om langer en comfortabeler in je eigen huis te blijven? Ontdek hoe eenvoudige technologieën u kunnen helpen om zelfstandigheid te behouden tijdens een speciale lezing van Cor Veroude!

Welzijn Ouderen Grave organiseert samen met KBO Gassel deze lezing voor ouderen.

Wat kunt u verwachten?

·Praktische tips en trucs om je huis veiliger en levensloopbestendig te maken.

·Inzicht in hoe moderne technologieën je kunnen ondersteunen bij dagelijkse taken.

·Inspirerende verhalen en voorbeelden van mensen die al profiteren van simpele technologische oplossingen.

Cor Veroude: “Deze lezing is geen moeilijk technisch verhaal een voor ieder te volgen heldere lezing, heel herkenbaar, juist voor ouderen. Geen commercieel verhaal, maar 100% onafhankelijk en eerlijk verteld wat wel en wat niet mogelijk is.”

Cor Veroude komt daarom naar Gassel om deze lezing te geven over de simpele technologie waardoor u langer thuis kunt blijven wonen.

Dat zal zijn op woensdag 8 mei in ‘De Viersprong’ en de start is om 13.30 uur. Inloop met een koffie/thee vanaf 13.00 uur. In de pauze krijgt u een drankje aangeboden. Eindtijd is voorzien op 15.30 uur. 

Toegang voor deze lezing is gratis. Iedereen van 55 jaar en ouder is welkom, of u nu uit Gassel, Grave, Escharen of Velp komt!


 

Aanmelden is gewenst i.v.m. beperkte aantal plekken en kan t/m 1 mei!

Lijkt u deze lezing interessant?

Meld u dan nu aan door contact op te nemen met Welzijn Ouderen Grave.

Dat kan door te bellen van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.30 en 12.30 uur op telefoonnummer 0486-729004, een e-mail te sturen naar info@welzijnouderengrave.nl of door langs te komen op het inlooppunt van WOG aan de Rogstraat 22 in Grave.